Over

Wie ik ben? Ik ben een creërende, kritische, kunstminnende, eigenwijze, jonge vrouw.

Moeder, ontdekker, geliefde, vormgever, vraagbaak, onderzoeker

 

Ruimtelijk vormgever | 2005

In 2005 rondde ik mijn opleiding aan het Nimeto in Utrecht af, richting Reclame – Presentatie – Communicatie. En opleiding waar ik kennis heb mogen maken met de beginselen van het vormgeven. Ik leerde mijn passie kennen en ontdekte ik meer kon dan enkel ‘leuk tekenen’.  Mijn honger naar meer ontwikkeling deed me besluiten naar de kunstacademie te gaan en aan de HKU de opleidingen Interieur Architectuur en Fine Arts te gaan volgen. In beide richtingen vond ik mijn draai niet, hoewel ik bergen kennis op deed. Die kennis nam ik, na wat omzwervingen, mee naar Laarhoven Design, waar ik tot juni 2013 werkzaam ben geweest als ontwerper. Daarnaast ben ik ook werkzaam als Freelance ontwerper en neem ik zelfstandig verschillende opdrachten aan onder de naam Kunstomized.

Draagconsulent | 2013

Kinderen vinden het heerlijk om gedragen te worden en wat is er nou fijner dat op een ergonomische en verantwoorde manier te doen. Een manier waarbij je zelf je handen vrij en je kindje dichtbij hebt. Net als fietsen, koken of kaartlezen is een draagdoek knopen niet moeilijk, als je eenmaal weet hoe het moet.
Ik geef consulten en kan je begeleiden bij het gebruik van een doek of een ander draagsysteem. Of je nou je pasgeboren baby wil leren dragen of al wat meer ervaring hebt en je knooptechniek wil verbeteren.

Leidster Borstvoedingorganisatie La Leche Leaque Nederland | 2013

Borstvoedingorganisatie LLL (La Leche League) is de Nederlandse afdeling van La Leche League International. Al vanaf 1956 geeft zij (a.s.) ouders informatie over borstvoeding en bieden zij ondersteuning aan vrouwen die problemen ondervinden bij het voeden. LLL-leidsters zijn vrijwilligsters, zijn allemaal moeder en hebben naast ruime persoonlijke ervaring met het geven van borstvoeding een interne scholing gevolgd om leidster te worden. Als leidster bied je zwangere of borstvoedende moeders steun en informatie, je organiseert informatiebijeenkomsten en draai je mee in de landelijke telefonische hulpdienst.

Ik vind het erg belangrijk dat ouders zich bewust zijn van de keuzes die zij hebben als het gaat om het voeden van hun kindje. In de afgelopen jaren heb ik gemerkt dat er veel onjuiste informatie rondzwerft en vrouwen het contact met hun lijf lijken te verliezen. Dat vind ik erg zonde. Natuurlijk maakt ieder haar eigen afweging en kiest zij voor hetgeen het beste bij haar en haar gezin past, maar laat dit dan vooral op goed geïnformeerde basis zijn. Om deze reden ben ik werkzaam als Leidster, hoop ik dat de informatie die ik deel bijdraagt aan het maken van die afwegingen en ik een laagdrempelige vraagbaak kan zijn.

Naast mijn werkzaamheden als leidster, ben ik verantwoordelijk voor de illustraties in onze Nederlandse publicaties en ben ik beurscoördinator.

 

Naamloos-3