Draagconsult

DraagconsultWil je graag je kindje dragen maar heb je geen idee waar je moet beginnen? Lijkt dragen je heel ingewikkeld, breekt het zweet je al uit bij de gedachte aan 5 meter doek, of heb je geen idee te beginnen bij het uitzoeken van een drager?

 

Wat leer je?
In een consult help ik je graag vertrouwd te raken met de doeken, het knopen of zoeken we naar een passende drager. Naar aanleiding van jouw wensen, voorkeuren en vragen gaan we op zoek naar de draagmethode die het beste bij je past. Tijdens dit consult leer ik je één knoop en oefenen we deze samen met een speciale draagpop en daarna met jouw kindje. Als je liever richt op dragers, zullen we in het consult de tijd nemen een drager te vinden die bij jullie past, en deze goed af te stellen. Het zou fijn zijn als er iemand bij is om op je kindje te passen terwijl jij oefent, zodat je alle rust hebt om je te concentreren.

 

Kosten?

Een consult kost 35 euro per uur incl. BTW. Ik zal aan de hand van jouw vragen en wensen een inschatting maken van de tijd die we kwijt zijn. Over het algemeen geldt, dat een consult 1,5 – 2 uur duurt.

 

Wil je meer info of heb je een specifieke vraag?
Stuur dan een e-mail naar dragen@brigittesparnaaij.nl, vul het contactformulier in. Ik streef er naar je vraag binnen 24 uur te beantwoorden. Je kunt me ook volgen op Twitter @draagconsult.

LET OP: mijn reactie op je email kan mogelijk in de spambox belanden!

 

< Ga nu naar Waarmee dragen?

Ga nu naar Links >

dragen03Geef een reactie