CV

 

De crisis blijft om zich heen grijpen en helaas ben ook ik nu mijn fijne baan verloren. Ben je op zoek naar een ruimtelijk vormgever? Naar iemand met passie voor haar werk? Durf je het aan de uitdaging aan te gaan en mij mee te nemen op ontdekkingstocht? Ik sta direct klaar om aan de slag te gaan, ben klaar voor elke uitdaging en beloof een hoop positieve energie mee te nemen!

nl.linkedin.com/in/brigittesparnaaij

 

 

Referenties:

 

Rik van Doodeweerd

Sr. Accountmanager Regio Utrecht at Laarhoven design International

“Brigitte is een ras-echte 3D designer / conceptbedenker met passie voor haar vak. Echt verdiepen in de uitdagingen van de klant, actief luisteren en doorvragen, out-of-the-box denken en een pro-actieve, enthousiaste aanpak zijn enkele van haar kenmerken. Ze heeft de gave snel een “klik” te maken met opdrachtgevers en kan zich zeer goed inleven in de materie.
Haar vertaling van doelen en wensen naar 3-Dimensionele presentaties en LiveCommunicatie concepten zoals beursstands, displays en projectinrichtingen is hierdoor altijd erg sterk.”

 

Ruud Bout

Design Manager, Laarhoven design International

“Brigitte komt met nieuwe idee├źn en invalshoeken die afwijken van gevestigde denkpatronen. Zij maakt een goede eerste indruk op anderen en handhaaft deze. Daarnaast draagt zij bij aan het gezamenlijk resultaat, ook wanneer dit niet van direct persoonlijk belang is. Zij zet zich in om samen met anderen doelen te bereiken.”